Oğlak Burcu Aylık Yorumu

Oğlak Burcu Aylık Yorum

Sevgili oğlak burçları ve yükseleni oğlak burcu olanlar,

Bu ay uzun vadeli değişimlere doğru gidecek, uzun süredir devam eden konularda ise sonuçlanma yaşayacaksınız. Özellikle Mart ayında ortaya çıkmış, gündeme gelmiş konuların bu ay yeni bir noktaya taşındığına tanık olacaksınız. Hayat akışınızı değiştirecek güçlü yeniliklere gitme zamanı. Bu transitin etkileriyle süregelen ilişkilerde geleceğe dair konuşmalar yapabilir, ortak kararlar alabilir, ilişkinizi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz. Evlilik teklifi, ailelerin tanışması gündeme gelebilir. Sorunlu evlilikler, ilişkiler içinse bu transit, orta yolu bulma, uzlaşma sağlama konusunda adım atmanın sonuç verebileceğinden bahsediyor. İnatçılık ve eleştirellik, ilişkileri çıkmaza sürükleyebilir. Anlayış ve uyum ise huzuru getirebilir.

Sosyal çevrenizde farklılıklar oluşabilir. Eski dostlarla bir araya gelebilir, daha yakın ilişkiler içinde olabilirsiniz. Yakın dostlarınızla ise zorunlu veya gönüllü dönemsel mesafeleşmeler oluşabilir. Eski flörtler, geçmişteki aşklar bu dönem hatıranıza daha çok gelebilir. Geçmişteki deneyimlere zaman zaman özlem duyabilirsiniz.

Yaşamınızda bitiş ve başlangıçları, bir sayfanın kapanıp bir sayfanın açılmasını sağlayacak bu Yeni Ay, özellikle Oğlak burcunun son 10 gününde doğanları önemli ölçüde etkileyecektir. Uzamış davalar nihai sonuca bağlanabilir. Sorunlu ve çıkmaza girmiş evliliklerde nihai kararlar alınabilir. Sağlıklı evliliklerde ise çocuk sahibi olma, ebeveynlik, gebelik haberleri gündeme gelebilir. Ayın geri kalanında daha çok sosyalleşebilir, hızlı flörtler, aşk ilişkileri ortaya çıkabilir. Bu alanlarda geçici deneyimler yaşayabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde ise duygularınızı daha cesurca dile getirme zamanı. Özgüven artabilir fakat bazen egosal tavırlara da kaçabilirsiniz.

– – – – – – – – OkyanuSSohbet.Com – – – – – – – –

Koç Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Boğa Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

İkizler Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Yengeç Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Aslan Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Başak Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Terazi Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Akrep Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Yay Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Kova Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Balık Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!