Boğa Burcu Aylık Yorumu

Boğa Burcu Aylık Yorumu

Sevgili Boğa Burçları ve Boğa Burcu Yükseleni Olanlar;

Bu ay yakın ilişkilerinizde, dostluklar ve partnerlikte değişimler yaşanabilir. Güven sorgulaması, gizli durumlar, gizli durumların açığa çıkması söz konusu olabilir. Kendinizi, ilişkilerinizi, ilişkilerdeki tavrınızı sorgulayabilir, zihinsel değişimlere gidebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler alanınızda yaşayacağınız bu transit, ay boyunca ilişkilerde düzen ve alışkanlık ile yenilik ve heyecan konularını öne çıkaracak. Mevcut düzene bağlanma ile yeni ve farklı olana gitme arasında olabilirsiniz. İş hayatında başarılı olma isteği, ilişkilerde ilgi ve beklenti isteği, yaşamdan ve hayattan keyif alma arzusu artacak.

İlişkiler alanınızda yaşayacağınız bu retro, geçmiş ilişkileri önünüze getirebilir. Eski dostlar, eski sevgililer karşınıza gelebilir. Özlem ve arzular öne çıkabileceği gibi, takıntı ve saplanma, ısrarcılık hali de çalışabilir. Bu retro ile geçmişe veya karşınızdaki kişiye saplanmak yerine, hatalı yanlarınızı keşfederek bu noktalarda değişime gitmeli, ilişkilerinizdeki algınızı ve seçimlerinizi iyileştirmeye çalışmalısınız. Kendi değerinizi fark ederek daha sağlıklı seçimler yapabilirsiniz. Doğru yerde evet, doğru yerde hayır demek daha önemli. Bu yüzden bu süreçte ilişkilerinizi duygusallık, vicdan, alışkanlık gibi noktalardan sıyrılarak değerlendirmelisiniz. Objektif olmak, büyük resmi görmek, olaya uzaktan bakabilmek oldukça önemlidir.

Bu Yeni Ayın etkileriyle yeni bir ilişki, yeni duygular, yeni kişilerle tanışma gündeminizde olabilir. Aşk-arkadaşlık arasında bir ilişki ortaya çıkabilir. Sevgilinizle keyifli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Bazı ilişkilerde bu dönemde küslük ve barışmalar olacaktır. Bu ay pek çok ilişkinizin enerjisi değişiyor olacak. Yeni Ay ile iş hayatında yeni bir fırsat, yeni bir görev veya iş gündeme gelebilir. İş başvurunuzdan yanıt alabilirsiniz. Çalışma ortamında size stres veya zorluk getiren konuda sonuçlanma yaşayabilirsiniz. Bazıları için istifa kararı, iş değiştirme, çalışanlarda değişiklikler gündeme gelebilir.

İlişkilerde geçici, hızlı etkiler çalışıyor olacak. Her duygu daha yoğun yaşanabilir, her tavır daha yüksek olabilir. Şartları zorlamamaya, ilişkilerde uzun vadeli karar almamaya çalışmalı. Dürtüsel davranışlar, beklenmedik ilişkilerde beklenmedik kopuşlara neden olabilir.

– – – – – – – – OkyanuSSohbet.Com – – – – – – – –

Koç Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

İkizler Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Yengeç Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Aslan Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Başak Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Terazi Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Akrep Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Yay Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Oğlak Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Kova Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

Balık Burcu Aylık Yorumu İçin Tıklayınız

 

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!