Aralık Ayı Oğlak Burcu Yorumu...

Aralık Ayı Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak Burçları ve Yükseleni Oğlak Burcu Olanlar;

21 Aralık 2020 tarihinde Merkür, sizin burcunuza geçiş yapacak ve hedeflerinizi belirlemeniz gereken bir dönem olacak. Yeni işler için yabancı insanlarla iletişim içerisine girebilirsiniz. İş yerinizde sizinle rekabet içerisinde olan bir kişi ortaya çıkabilir ve bu yüzden biraz çekinebilirsinz. Aile büyüklerinden birinin sizin için planladığı güzel bir durum söz konusu olabilir. Kendinize karşı güzel bir yol belirlemek için yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek sizin için ruhsal anlamda yenilenmeler olacak ve uzun zamandan beri aşamadığınızı düşündüğünüz durumları atlatabileceksiniz. 30 Aralık 2020 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Evinizin içerisinde yarım bıraktığınız işler varsa eğer bunları bitirmek isteyebilirsiniz. İşiniz ile de alakalı olumlu haberler alabilirsiniz ve bu sayede maddi açıdan da bir rahatlama gerçekleşebilir.

21 Aralık 2020 tarihinde Güneş, sizin burcunuza geçiş yapacak ve aşk hayatınıza karamsar bakış açınız değişecek. İlişkinizin daha iyi bir yere gitmesi için yeni çözümler arayacaksınız. Partneriniz ile aranızda iş hayatınızdan kaynaklı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayan Oğlak burçları ise bu ay içerisinde duygularınızı anlayamayabilirsiniz. Kendi içinizde çözemediğiniz sorunlardan dolayı yeni bir ilişkiye başlamak biraz zor olabilir.

21 Aralık 2020 tarihinde yönetici gezegeniniz olan Satürn, Jüpiter ile birleşim içerisinde olacak ve aileniz ile alakalı yaşamış olduğunuz bir sorundan bu ay içerisinde ders alabilirsiniz. Geçmişte yapmış olduğunuz hataları tekrar yapmamanız için evren sizi uyarıyor. Yakın çevrenizde sizi her zaman anlayan ve destekleyen bir kişinin farkına varacaksınız. Yardımınıza ihtiyacınız olduğu bir zamanda bu kişi size yine bu ay sonuna kadar destek olmak isteyecek.

Bu ay dizlerinizde zaman zaman ağrılarınız ortaya çıkabilir bu yüzden fazla yük kaldırmamaya özen göstermelisiniz. Kariyeriniz için karşınıza çıkan fırsatları bu ay en iyi şekilde değerlendirebileceksiniz. İş hayatınızda telefon yoğunluğu yüzünden kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Sabrederek işinizi yaparsanız çabalarınızın ve emeklerinizin karşılığını bu ay güzel bir şekilde alabileceksiniz. Paranızı iş yatırım için kullanmanız sizin için iyi bir seçenek olabilir.

——– OkyanuSSohbet.Com——–

Koç burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Boğa burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

İkizler burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Yengeç burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Aslan burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Başak burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Terazi burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Akrep burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Yay burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Kova burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Balık burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!