Aralık Ayı Kova Burcu Yorumu...

Aralık Ayı Kova Burcu Yorumu

Sevgili Oğlak Burçları ve Yükseleni Oğlak Burcu Olanlar;

17 Aralık 2020 tarihinde Satürn sizin burcunuza geçiş yapacak ve geçmişte sizi yoran ve çok fazla düşündüren bir konu tekrar karşınıza çıkabilir. Satürn artık bu konuyu kesin bir şekilde çözmenizi isteyecektir. 22 Aralık 2020 tarihinde Güneş ve Merkür sizin arkadaşlıklarınız ile ilgili bazı durumları ön plana çıkabilir. Hayatınızı yeniden belirlemek için kendinize bambaşka hedefler planlayabilirsiniz isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için 21 ve 22 Aralık sizin için güzel bir zaman olacak.

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve bir ilişkiniz daha ciddi bir boyut kazanabilir. Duygusal anlamda biraz zorlanabilirsiniz ve bu yüzden biraz kendiniz hareket etmek isteyebilirsiniz. 30 Aralık 2020 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşecek ve ticari konular ve iş hayatınız ile konularda yarım bırakmış olduğunuz işleri tamamlamak isteyeceksiniz.

15 Aralık 2020 tarihine kadar aşk gezegeni Venüs Akrep burcunda olacak ve bu sizin aşk hayatınızı da az da olsa etkileyebilecek diyebiliriz. Evli değilseniz partnerinizle bu süreçte evlilik üzerine düşünceler içerisine girebilirsiniz. İlişkisi olmayan Kova burçları ise Aralık ayında hayatınıza yeni insan almak istemeyebilirsiniz. Biraz kendinizle baş başa kalarak kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. İçinizi rahatlattığınız bir zaman da yeni ilişkiye başlamak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizde keyfiniz oldukça yerinde olacak ve arkadaşlarınızla güzel zamanlar geçirebileceksiniz.

14 Aralık 2020 tarihinde Güneş Tutulması gerçekleşecek ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gidecek olduğunuz bir yerde yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanların sizin için iş fırsatları sunduğuna şahit olabilirsiniz. Aile içerisinde ruhsal olarak darlanan bir kişi sizden yardım isteyebilir. Onunla daha çok vakit geçirerek bu durumu atlatmasına yardımcı olacaksınız. Kariyeriniz ile hedeflerinizi belirleyeceksiniz ve kendiniz için neyin iyi olacağını baştan düşünmek isteyeceksiniz. İş hayatınız ile ilgili yeni girişimler söz konusu olacak bu yüzden de yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

İş eğitiminiz için yeni kurslara dahil olabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgi yeni sorumluluklar almaktan kaçınmayacaksınız. Bu ay içerisinde bacaklarınızda zaman zaman ağrılar oluşabilir bunun nedenini öğrenmek için bir profesörden yardım almalısınız.

——– OkyanuSSohbet.Com——–

Koç burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Boğa burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

İkizler burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Yengeç burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Aslan burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Başak burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Terazi burcu Aralık ayı yorumları için tıklayzını

Akrep burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Yay burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Oğlak burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Balık burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!