Aralık Ayı Balık Burcu Yorum...

Aralık Ayı Balık Burcu Yorum

Sevgili Balık Burçları ve Yükseleni Balık Burcu Olanlar;

9 Aralık 2020 tarihinde yönetici gezegeniniz olan Neptün, Güneş ile kare açı içerisinde olacak. Eviniz ile ilgili konular veya ailenizi ilgilendiren konularda haber beklediğiniz bir durum varsa bu netliğe kavuşacaktır. Maddi açıdan sizi tedirgin eden konular varsa bunun üzerine bir bilenden destek almak isteyebilirsiniz. Aralık ayında ön planda olan nokta işiniz ile ilgili konular olacak. Risk alarak adım attığınız olayların boşuna olmadığını anlayacaksınız.

www.okyanussohbet.com

14 Aralık 2020 tarihinde Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve kariyeriniz ile ilgili önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Uzun zamandan beri emek verdiğiniz bir işten güzel geri dönüşler alabileceksiniz.

30 Aralık 2020 tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşecek hayata karşı bakış açınız değişecek ve kendinizi daha iyi hissetmek için girişimlerde bulunabileceksiniz.

13 Aralık 2020 tarihinde yönetici gezegeniniz olan Neptün, Merkür ile kare açı yapacak ve ilişkilerinizde sorunlar ve krizler yaşayabilirsiniz. Sizin veya partnerinizin kararsız olduğu konular daha ön plana çıkabilir. İlişkisi olmayan Balık burçları ise bu ay içerisinde kafanızın içerisinde ki olumsuz yorumlamalardan kaçınarak yeni bir ilişkiye yelken açabileceksiniz. Sizin için ilişki kurmak duygusal bir durum ve bu yüzden hem sizin hemde karşı tarafın bu ilişkiye hazır olması önemli.

Aile içerisinde yeni alınacak olan kararlar var. Bu karar sayesinde sizin ve ailenizin hayatınızda değişiklikler ortaya çıkabilir. Sosyal statünüzü ilgilendiren durumlar da güzel değişimler ve dönüşümler olacak. Sizden oldukça uzaktan yaşayan bir akrabanız varsa bu kişilerle görüşme fırsatı elde edebileceksiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek size manevi anlamda da iyi gelecek ve onların kişiler sorunlarıyla da ilgilenebileceksiniz. Kardeşlerinizin eğitim hayatlarıyla ilgili küçük bir yardımda bulunabilirsiniz.

www.okyanussohbet.com

20 ve 21 Aralık tarihinde Güneş ve Merkür kavuşumu sayesinde kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. İş hayatınız ile ilgili yapmanız gereken bir proje üstleriniz tarafından oldukça sevilecek ve yaptığınız iş hakkında insanlar olumlu konuşacak. Yeni anlaşmalar yapmak istiyorsanız eğer ön geliğiniz bu kavuşumda olsun. Sağlığınızı olumsuz etkileyen durumlardan olabildiğince uzak durmak isteyeceksiniz. Maddi açıdan kendinizi zora sokmamak için biraz daha harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

——– OkyanuSSohbet.Com——–

Koç burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Boğa burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

İkizler burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Yengeç burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Aslan burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Başak burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Terazi burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Akrep burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Oğlak burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Yay burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

Kova burcu Aralık ayı yorumları için tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!