Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorum

Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorum

Sevgili Yengeç Burçları ve Yükseleni Yengeç Burcu Olanlar;

Bu tarihten itibaren yaşama daha materyalist bakabilir, maddi kazançları ön plana koyabilir, ilişkilerde alma-verme dengelerine daha fazla dikkat edebilirsiniz. Olayları somut tarafından değerlendirmek, kuşku ve varsayım yerine kalp sesini dinlemek ayın geri kalanında anahtarlarınız olacak. Sosyal çevrenizde ani değişimler yaşanıyor. Bir hobinizle ilgili bir gruba dahil olabilir, bir sosyal ortama katılabilirsiniz. Yeni insanlar beklenmedik şekilde hayatınıza giriyor.

 

okyanussohbet.com

8 Ocak’ta Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu tarihten itibaren zihni yönetmek, duygu ve düşüncelerinizin bir mıknatıs olduğunu fark etmek önemli olacak. Aklınızdan geçenler, öylesine söyledikleriniz aniden önünüze gelebilir. Aşk ilişkilerinde gerçek bir bütünlük, uyum arayabilirsiniz. Kendinizi çoğu zaman tam olarak açmak istemeyeceksiniz. Gizli aşk ilişkilerinden                                                        ve etik dışı durumlardan kaçının.

 

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. İlişkilerinizdeki faydasız olanın, ömrü tükenmiş ilişkilerin temizleneceği ve sistemin sizin için hayatınızı yenileceği bir süreç var önünüzde. Bu tarih ve civarında etrafınızda, yaşamınızda size yalnızca katkı sağlayacak insanlar kalacaktır. Bitene, gidene üzülmeyi, gerçekleşmeyen isteklerinizi takıntı yapmayı bırakmalısınız. Yeni ilişkilerde geçmişten tamamen kopabilirsiniz.

 

okyanussohbet.com

17 Ocak’ta Jüpiter ve Uranüs arasındaki bağlantının etkileriyle finansal konularla ilgili bir risk alabilir, bir yatırıma girebilir, iş hayatında büyüme gayretinde olabilirsiniz. Eski çalışma düzeniniz, eski yaşam rutinleriniz radikal bir şekilde değişiyor. Estetik operasyonlar, tarz değişimleri gündeme gelebilir. İlişkilerde verdiğinizi almaya, beklediğinizi bulmaya önem vereceksiniz. Bazı kısa süreli flörtler bu dönemde bitebilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında yeni bir kazanç ve gelir elde etme, maddi gücün artışıyla birlikte özgüvenin, başarı hissinin artışı söz konusu olacaktır. Motivasyonunuz, kendinize olan bakışınız finansal dengenizle doğrudan bağlantılı olabilir. Önemli, değerli hediyeler alabilir; insanlardan fayda görebilirsiniz.

——– OkyanuSSohbet.com ——–

Koç Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Boğa Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

İkizler Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Aslan Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Başak Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Terazi Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Akrep Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Yay Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Oğlak Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Kova Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Balık Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!