Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorum

Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorum

Sevgili Oğlak Burçlar ve Yükseleni Oğlak Burcu Olanlar;  

Aşk hayatınızda, ilişkilerinizde köklü değişimler yaşanıyor olacak. Mutluluk, başarı, yaşamdan keyif alma değişim sayesinde olacak. Hayatın getirdiği yenilikleri kabul ederek ilerlemeli, ilişkilerde oluşan fırsatları değerlendirmeli, süregelen ilişkilerinizde doğru anda bırakmayı, doğru anda ilişkinizin arkasında durmayı bilmeniz önemli olacak. Uzun bir süredir duygularını saklayan, içe dönük haliniz artık son buluyor. 

 

okyanussohbet.com

8 Ocak’ta Merkür Kova burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu ise finansal konularda hız ve hareketliliği arttıracak. Hızlı, birden fazla para giriş ve çıkışı olabilir. Paranın harcanması, kazancı getirirken; kazanmanız da para çıkışlarını getirecektir. Bu dengeyi bilerek hareket etmeye ve finansal konularda kıtlık bilincine girmemeye gayret gösterin.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Bu ise iç dünyanızda, dış görüntünüzde, tavırlarınızda köklü değişimleri getirecek. Kendinizle bir iç yüzleşme yaşayabilir, hayatınızda aksayan alanlar üzerine kafa yorabilir, gelişmeniz gereken yanlarınızı fark edebilirsiniz. Estetik değişimler gündeminizde olabilir. Sağlıkla ilgili bir destek, alınan bir tedavi süregelen rahatsızlıktan kökten kurtulmanızı sağlayabilir.

 

okyanussohbet.com

17 Ocak’ta Jüpiter ve Uranüs arasındaki bağlantının etkileriyle finansal dengenizde ani değişimler kapınızı çalıyor. Bugünlerde büyük bir yatırım planı, büyük bir kazanç sağlamak için alternatif yollar arama, bir hobinizde kendinizi geliştirmek adına para harcama gündeme gelebilir.

 

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında değişim ve dönüşüm süreci içinde olacaksınız. Her duyguyu, her olayı daha derin hissedecek ve yaşayacaksınız. Abartılı, dürtüsel, anlık tavırlardan kaçınmalısınız. Anlık alacağınız bir ayrılık kararı, anlık bir kararla yeni bir ilişkiye gereğinden hızlı başlamak sonrasında pişmanlık hissini getirebilir. Süregelen ilişkilerde tutkular ve arzular öne çıkacak.

——– OkyanuSSohbet.com ——–

Koç Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Boğa Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

İkizler Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Yengeç Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Aslan Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Başak Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Terazi Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Akrep Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Yay Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Kova Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

Balık Burcu Ocak Ayı Yorumları İçin Tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!