Mart Ayı Koç Burcu Yorumu

Mart Ayı Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koç Burçları ve Yükseleni Koç Burcu Olanlar;

Bu ay parlamaya ve bazı çabaların karşılığını görmeye hazır  olun. Zihninizin her zamankinden daha yoğun çalışacağı, hızlı düşünüp hızlı karar alacağınız bir döneme başlıyorsunuz.

okyanussohbet.com

Aynı anda birçok işle uğraşma yetinizi bir üst seviyeye çıkarak uzun süredir beklemede olan hukuksal ya da diğer resmi işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aceleci ve kararsız olmamalısınız. Bu size hata yaptırır. Özellikle yakınlarınız bundan nasibini alabilir, çabuk değişen modunuz ve kelimeleriniz yaptıklarınızın neticesinde istenmeyen gerilimler çıkarabilir.

Hayallerinizi ifade etmek yerine daha çok kendi içinizde yaşamayı ve planlamayı tercih edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız konular üzerinde çalışabilir, sizden gizlenen bazı konuşmaların kulağınıza gelmesiyle neler yapacağınızı düşünebilirsiniz.

13 Mart’ta gerçekleşecek yeniay hayatınızda yeni bir kitabın ilk sayfasını açıyor. Şimdiye kadar karşınıza çıkan engelleri aştınız ve bazı hazırlıklara devam ettiniz. Yeniayla birlikte hak ettiğiniz kazanımları elde edebilirsiniz.

okyanussohbet.com

20 Mart Cumartesi günü Güneş koca bir döngüyü tamamlayarak sizin burcunuza geçiyor. Bir şeyler yapmak ve sonuç almak konusunda tıkandığınız her ne varsa artık bunların yavaş yavaş çözüldüğüne tanıklık edebilirsiniz. Baharın da müjdecisi olan bu geçiş, gücünüzü ve enerjinizi yükseltiyor. Venüs’ün de buraya eşlik edecek olmasıyla, özellikle ikili ilişkilerinizde daha göz alıcı bir hale bürünebilirsiniz. Sevginizi ifade etmek, hayata karşı olan bakış açınızla dokunduğunuz her yeri güzelleştirmek ve oraya bir hareketlilik katmak gibi gündemleriniz olabilir. İlişkiler anlamında belirleyici ve karar alıcı günler sizi bekliyor.  

Sizin için ayın en önemli konularından biri 28 Mart Pazar günü gerçekleşecek dolunay olacaktır. Ortaklarınız ve ilişkileriniz konusunda, aklınızdaki soru işaretlerini noktaya dönüştürüyorsunuz. Bu bir yol ayrımı getirebilir. Bazı şeyleri daha net görüyor olmak ve aldığınız aksiyonların sonuçlarını düşünmek, size yarım olduğunu düşündüğünüz her şeyi tamamlama ve fırsatı veriyor. Birlikte yol aldığınız insanlarla aranızdaki dengeyi düşünebilirsiniz. Temanız “iş başka dostluk başka” şeklinde ilerlerse iş ve dostluk yürüttüğünüz kişileri değiştirmeniz çok zor olmayacaktır. Burcunuzda seyreden Chiron’un da etkisiyle, tüm yaraları sarıyor ve bu aydan daha da güçlenerek çıkıyorsunuz.

——– OkyanuSSohbet.Com ——–

Mart Ayı Boğa Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı İkizler Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Yengeç Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Aslan Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Başak Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Terazi Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Akrep Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Yay Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Kova Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Balık Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!