Mart Ayı İkizler Burcu Yorum...

Mart Ayı İkizler Burcu Yorum

Sevgili İkizler Burçları ve Yükseleni İkizler Burcu Olanlar;

Mart ayına enerjinizi aktaracağınız sayısız konunun ve işin etkisiyle başlıyorsunuz. Mars’ın burcunuza geçiyor olması, ne yöne gideceğinizi seçmekte zorlanacağınız bir dönemi açıyor. Zaten fazlasıyla aktif olan zihniniz daha da yoğunlaşıyor ve fikir mücadelesi devrine adım atıyorsunuz. Beklettiğiniz, kararsız kaldığınız ve hayatınızı doğrudan ilgilendiren konularla ilgili artık bir plan oluşturmalı ve adım atmalısınız. Bu dönem sizi diğer insanlardan biraz daha gergin ve öfkeli yapabilir. Özellikle ikili ilişkilerinizde ve aile hayatınızda bu hususa dikkat etmelisiniz. İyi işler yapmak isterken ve yapıyorken, anlık tepkilerle bunu yok etmeyin.

okyanussohbet.com

Güneş ve Neptün’ün kavuşumu, iş hayatınızda hayallerinizin baskın gelmesini mümkün kılabilir. Bu hayalleri görünür kılmak isterken gözünüz kendinizden başka kimseyi görmeyebilir. Bulunduğunuz ortamı ve dahil olduğunuz çevreyi görmezden gelmek, sonucu aleyhinize çevirebilir. Sorumluluklarınızı ve işbirliklerinizi göz ardı etmemelisiniz. Merkür Balık burcuna geçtiğinde bu etkiyi iyiye çevirmek sizin için daha kolay olabilir. Ekip arkadaşlarınızın fikirlerine ve taleplerine kulak vererek üzerinize düşen görevleri yerine getirirken hassasiyetiniz dikkatten kaçmayacaktır.

13 Mart’ta  gerçekleşecek yeniay kariyerinizle ilgili bir karar aşamasının kapısını aralıyor. Beklediğiniz haberler ya da terfiler varsa son hazırlıklarınızı buna göre düzenlemeli ve hataya yer vermeden çalışmaya devam etmelisiniz. Bu durum yaşam alanınızı da değiştirecek bir etkiye sahip olabilir.

okyanussohbet.com

Güneş Koç burcuna geçiyor ve sosyal çevrenizde daha görünür olacağınız günlere adım atıyorsunuz. Enerjinizin ve fikirlerinizin yükseleceği bugünleri, kararlılıkla buluşturmak sizi faydalı projelerle buluşturabilir. Venüs ve Chiron’un Koç burcundaki Güneş’e destek olmasıyla, gerginlikleri geride bırakarak siz de aynı desteği arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Fikirlerinizle ve tecrübelerinizle ışık saçabilirsiniz.

28 Mart’ta Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Yeteneklerinizi yeni bir alana sevk etmek adına yaptığınız çalışmalarda önemli bir değişikliğe gidebilirsiniz. Bulmanız gereken dengeyi burada aramalısınız. Çocuk sahibi iseniz çocuklarınızla ilgili alacağınız kararlara netlik kazandırabilir ya da yapmanız gerekenler konusunda kesin kararlar verebilirsiniz.

——– OkyanuSSohbet.Com ——–

Mart Ayı Koç Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Boğa Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Yengeç Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Aslan Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Başak Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Terazi Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Akrep Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Yay Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Kova Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

Mart Ayı Balık Burcu Yorumu İçin Tıklayınız

YORUM BIRAKIN

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Google Play’den İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, Android
işletim sistemine sahip cihazınızdan
eğlenceli ve keyifli sohetin tadını çıkartın!

Apple Store’dan İndir

Mobil uygulamamızı indirerek, IOS işletim
sistemine sahip cihazınızla eğlenceli ve
keyifli sohbetin tadını çıkartın!

error: Content is protected !!